Ekran dotykowy allegro

GASTRO POS jest programem, który idzie na mocną i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako daleko modny organizm na zbytu gastronomicznym zajmuje się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa działa w pracy kelnerom plus tym jednym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo przyjemnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje eleganckich i długotrwałych szkoleń, a niezwykle prosta metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, powiązana z daleką gamą funkcji, znacznie doskonale sprawdzi się w nie lecz w krótkim, pojedynczym lokalu, a dodatkowo w budowy gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo funkcjom oraz modułom GASTRO POS jest daleko sprawnym systemem, jaki zyskamy na rynku. W relacje od profilu lokalu, czy jest to bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najgodniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych gości do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu pracy jak i zysku jaki generuje. W relacji od stanowiska, można również ustalić widok opcji tak, żeby był on dopasowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca jest wstęp do pełnych możliwości. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty domu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do specyficznych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w jakimś etapie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgoda z sposobami hotelowymi i akcesoriami do zadań specjalnych.